headerImage

Novosti

20. 02. 2018

LIGHT+BUILDING 2018

 

 

"Povezano - sigurno - praktično" je moto Light+Building 2018.

Schreder je uzbuđen što je u prilici da izloži svoj veliki portfolio rešenja koja će vam omogućiti da stvorite primamljive, prepoznatljive i prijatne prostore u kojima ljudi žele da provode vreme.

Predstavićemo vam naše nove dekorativne svetiljke - Oyo, Zylindo i Voldue, kao i dopune u segmentu javnog osvetljenja: Ymera, Teceo S i Avento S. One ne samo da ulepšavaju ambijente danju već i donose oštru i jasnu svetlost koja garantuje sigurno okruženje noću uz maksimalnu uštedu energije i smanjenje emisije ugljenika.

Opremljene kontrolnim sistemom Owlet IoT i Libellium senzorima, ove umreženje ulične svetiljke idu korak dalje od isključivanja i uštede energije kada niko u vidokrugu nije prisutan ili slanja automatskih notifikacija kada svetiljka nije u upotrebi. Pored toga senzori prikupljaju informacije o zagađenju, temperaturi i nivoima buke iz okruženja. Owlet IoT koji je zasnovan na otvorenom protokolu, prikuplja i šalje te podatke u cilju stvaranja inteligentne mrežne infrastrukture.

Isprobajte uživo Owlet demo i vidite kako možete transformisati način na koji upravljate mrežom osvetljenja.

Otkrijte Shuffle sa svojim novim opcijama. Ovi sistemi modularnog osvetljenja nastavljaju da se razvijaju. Danas, oni ti omogućavaju osvetljenje prostora, WiFi i u realnom vremenu emitovanje audio gradskih saopštenja ili da pokažu put do parking mesta, da osvetle puteve evakuacije u hitnim slučajevima. U budućnosti, pomoću njih ćemo moći da proširimo pokrivenost 4G i da neprimetno povećamo mrežne kapacitete i spremimo se za 5G pokrivenost u 2020. Novo interkom dugme omogućava brže reagovanje u vanrednim situacijama, prirodnim nepogodama, pružajući značajne benefite u korist javne bezbednosti.

Još jedna stvar koju svakako ne smete propustiti na našem štandu su Schréderovi tuneli.

Sa novom opremom TAG i ATS kontrolnim sistemom, menadžeri iz oblasti osvetljenja tunela imaju mogućnost da otkriju nove načine planiranja, monitoringa i kontrole mreže tunela kako bi na najodrživiji način osigurali sigurnost i dobrobit svih.

Noviteti u segmentu industrijskog osvetljenja - INDU BAY GEN 2 and LEDBAY - takođe će biti predstavljeni na sajmu i pokazaće kako kompanije u cilju povećanja produktivnosti mogu pružiti zaposlenima sigurnost i udobnost, smanjiti potrošnju energije, produžiti životni vek osvetljenja i istovremeno ponuditi efikasno upravljanje mrežom.

To su samo neke od tehnoloških inovacije koje ćemo vam predstaviti.

Posetite nas u hali 5 - štand B46A i uverite se kako vam naša modularna tehnologija može pomoći da stvorite povezane i sigurne otvorene prostore prilagođene nameni.

 

 

Nema komentara.