headerImage

Novosti

13. 04. 2018

SCHRÉDER NA SAJMU LIGHT+BUILDING 2018

Schréder je obelodanio svoj novi brend identitet "Experts in Lightability™" na sajmu Light+Building.

 

Godina 2018. je prekretnica jer kompanija slavi 111 godina postojanja. Ipak, shvatili smo da još uvek ne postoji reči kojom bismo objasnili sve ono što mi radimo, nešto što prevazilazi osvetljenje.

I tako, gledajući u budućnost, stvorili smo je.

"Schréder are Experts in LightabilityTM"

"Lightability" je reč koju je stvorio Schreder, reč koja objedinjuje sve ono što radimo, način na koji radimo i vrednosti koje naša kompanija predstavlja.

Sa više od 111 godina iskustva u osvetljenju, u čitavoj našoj istoriji bili smo na čelu inovacija.

Sealsafe®, µR® (micro-reflektor), miniR® i Shuffle su samo neke od naših inovacija.

Ali "LightabilityTM" nije samo umeće. To je stav. Taj pojam označava i nov način na koji se svetlost koristi imajući u vidu efikasnost, inovaciju, održivost i stručnost.

 

 

 

Poslednje inovacije u urbanizmu govore u prilog tome da gradski centri postaju bitniji nego ikada i da je povezivanje od presudnog značaja. Naša infrastruktura i inovativni proizvodi podstiču nas da iznesemo informacije na ulice na isti način kao što je naš osnivač doneo svetlo.

Ovaj novi slogan oslikava našu posvećenost pružanju pomoći našim klijentima kroz razumevanje njihovih potreba i izgradnjom snažnijih odnosa sa njima, zadržavajući ulogu vodećeg inovatora.

Izgledalo je kao jedino prikladno da se baš na sajmu Light+Building- najvećem sajmu i undustriji rasvete lansira nov identitet.

A kakav je to samo sajam bio! Ugostili smo rekordan broj posetilaca iz svih delova sveta sa velikim interesovanjem za inovacije koje smo mi prezentovali.

Veliko interesovanje je bilo za Shuffle sa svojim novim opcijama. Posetioci su bili u prilici da uživo na velikom ekranu vide slike sa kamera na štandu. Takođe su bili u prilici da pritiskom na iterkom dugme vide osobu na drugom kraju, dok je svetlosni prsten treptanjem obaveštavao hitne službe. Sa dolaskom 5G, uskoro, i  postojanjem sve većeg problema u pronalaženju prostora za telekomunikacione stanice, stub Shuffle koji u sebi sadrži Huawei mini baznu stanicu je dobio pozitivne reakcije.

 

Posetioci su mogli da vide na ekranima uživo slike štanda sa kamera Shuffle-a  i da budu u interakciji sa tipkom za interfon.

 Bilo je veliko interesovanje i za novine u dekorativnom i uličnom osvetljenju. Posetioci su posebno pozitivno ocenili dizajn svetiljki koje stvaraju osećaj sigurnosti dok omogućavaju i efikasnije i isplativije javne usluge.

 

Posetioci su pozitivno ocenili dizajn novih dekorativnih svetiljki Oyo, Voldue i  Zylindo.

Demonstracija Owlet IoT je bila veliki hit. Pokazano je kako tehnologija pokreće povezivanje u cilju pružanja značajnih benefita za operativne menadžere i građane.

Zaista, Owlet IoT ne samo da omogućava gradskim planerima da efikasno planiraju, raspoređuju, prate, kontrolišu, rešavaju probleme i izveštavaju o mrežama osvetljenja, već mogu i preneti podatke sa senzora preko bežične infrastrukture kratkog dometa.

Ovi podaci se mogu videti u jednostavnom Owlet interfejsu ili mogu biti integrisani pod drugim softverskim platformama.

Segment Schréder-ovog tunelskog osvetljenja sa ATS kontrolnim sistemima demonstrirao je kako operateri mogu upravljati svakom svetlosnom jedinicom kako bi omogućili kompletnu sigurnost uz još veću uštedu energije i operativne benefite. Posetioci su mogli da vide kako su kontrolni sistemi smanjili ili pojačali nivo osvetljenosti kada se nivo osvetljenosti van tunela promenio ili kada se promenila brzina kojom se promet odvijao, poštujući CIE norme.

 

Demonstracija Schréder-ovog tunela je bila veliki hit.

Novine u segmentu industrijskog osvetljenja- INDU BAY GEN 2 i LEDBAY- pokazale su kako kompanije mogu postati efikasnije, produktivnije i sigurnije uz poštovanje ciljeva održivosti.

Bili smo preplavljeni inspirativnim razgovorima i interesantnim uvidima koje smo dobili od posetilaca. Oni će nam pomoći da se fokusiramo na to šta je našim kupcima zaista potrebno i kako da neke velike ideje koje su napredovale budu primenjene u industriji.

Stoga, hvala svima što ste odvojili vreme da nas posetite na našem štandu sajma Light+Building. Unapred se radujemo radu sa vama na novim i uzbudljivim mogućnostima.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da posetite štand, posetite naš nov korporativni sajt - www.schreder.com - gde možete pronaći više informacija o LightabilityTM kao i o uspesima ostvarenim u saradnji sa našim kupcima.

 

Nema komentara.