headerImage

Istorijat

Kompanija Minel-Schréder osnovana je 1969.godine, udruživanjem preduzeća Elektrosrbija i belgijske kompanije Constructions Electriques Schréder. Svih proteklih godina bavi se proizvodnjom i distribucijom svetiljki za javno, urbano, dekorativno, sportsko, tunelsko i specijalno osvetljenje.

Kompanija Minel-Schréder je jedna od najstarijih članica međunarodne Grupacije Schréder, koja je svetski lider u osvetljenju. Danas Grupaciju čini 48 kompanija na 5 kontinenata koje proizvode i svetiljke po istoj proizvodnoj dokumentaciji i projektuju njihovu primenu. Ovakva organizacija omogućava svim članicama Grupe da razmenjuju znanje i iskustva o tehničkim dostignućima i zajedno dođu do najboljeg rešenja pri dizajniranju novog proizvoda. Od svog osnivanja do danas, kompanija Minel-Schréder je lider u oblasti osvetljenja na ovim prostorima, o čemu najbolje svedoči bogata i raznovrsna referenc-lista.
Minel-Schréder pruža i usluge fotometrijskog projektovanja i kreira rešenja za osvetljavanje i za najkomplikovanije objekte, uvek prateći i uvažavajući najnovije svetske trendove, preporuke i standarde uz poštovanje potreba i zahteva klijenata.
U Kompaniji se posebna pažnja posvećuje istraživanju, studijama i razvoju novih rešenja za izvrsno osvetljenje. Za sva pitanja u vezi sa problematikom osvetljenja klijentima je uvek na raspolaganju Sektor podrške prodaji koga sačinjavaju Biro za studije i projektovanje i Biro za marketing. Usluge ovih biroa su besplatne.
Sektor prodaje je spreman da odgovori na sva komercijalna pitanja.
Najviši nivo kvaliteta, korišćenje vrhunskih materijala, najbolje fotometrijske performanse i skladan dizajn opreme sa znakom Minel-Schréder garantuju dugotrajno, kvalitetno i veoma pouzdano funkcionisanje u svim oblastima primene.
Svojim ozbiljnim pristupom rešavanju problematike osvetljenja, mnogobrojnim uspešnim i dugovečnim realizacijama i vanserijskim rezultatima kompanija Minel-Schréder se odgovorno preporučuje za saradnju, sigurna da uvek može da Vam predloži i ostvari najbolje

REŠENJE ZA OSVETLJENJE