headerImage

Tehnika osvetljenja

Grupacija Schréder je od svog nastanka neprekidno ulagala značajna sredstva u istraživanje i, u skladu sa tim, bila nosilac razvoja i primene novih tehnologija u proizvodnji svetiljki.

Centar za istraživanje i razvoj R-Tech ima najveću odgovornost za lidersku poziciju Schréder-a u svetu. Zahvaljujući uspesima R-Tech-a sa pravom nosimo titulu pionira u inovacijama.

R-Tech decenijama čine Schréder-ovi najbolji stručnjaci, u potpunosti posvećeni zajedničkom cilju: postizanje PRAVOG OSVETLJENJA kroz primenu najnovijih tehničkih i tehnoloških dostignuća.

U okviru R-Tech-a deluje i laboratorija, akreditovana za izdavanje atesta o saglasnosti svetiljke sa standardom EN 60598. Osim toga, u laboratoriji se sprovodi niz testova za proveru fotometrijskih i mehaničkih performansi. Schréder je jedini proizvođač svetiljki u Evropi koji poseduje laboratorijski reflektometar, a članice Grupacije imaju na raspolaganju prenosivi reflektometar Memphis, jednu od najvažnijih inovacija u polednjoj deceniji.

Kompanija Minel-Schréder preko 40 godina aktivno učestvuje u sticanju i primeni znanja i iskustva Centra za istraživanje i razvoj. Školovali smo generacije inženjera, koji su dobro poznati stručnjaci na našim prostorima, a neki od njih i širom sveta.

Mi ne prodajemo samo svetiljke, već pružamo kompletnu uslugu i ekspertsku pomoć u problematici osvetljenja. Takođe, svoja znanja i iskustva stavljamo na raspolaganje svima koji su zainteresovani.